Beton Design - Látszóbeton felületek

EXKLUZÍV LÁTSZÓBETON FELÜLETEK KIALAKÍTÁSA BELSŐ TEREK EGYEDIVÉ VARÁZSOLÁSÁHOZ

Harmony Glettbeton

Harmony Glettbeton bevonatrendszer, bármilyen beltéri felületre


A Harmony Glettbeton 2 komponensű, porból és gyantából álló bevonatrendszer. A komponensek megfelelő összekeverése után a kész habarcsot glettvassal, illetve speciális Harmony simítóval kell a felületre felhordani és simítani.

A Harmony Glettbeton bármilyen alapfelületen alkalmazható: csempe vagy greslap, beton vagy esztrich, vízálló vagy normál gipszkarton, vakolatok, fa, fém, üveg stb. felületeken.

A Harmony Glettbetonnal 24 színárnyalatban, egyedi textúrájú, rajzolatos, betonhatású mintázatok valósíthatók meg. Csiszolást követően Harmony lakkjaink matt, selyemfényű és magasfényű megjelenés adnak a felületnek. Harmony Optimum lakk javasolt bármilyen normál felhasználás esetén, Harmony Prémium lakkot ajánlunk nedves környezetben, illetve fokozott igénybe vétel esetén.

Az alapfelület érdességétől, vastagságától függően, a bevonat akár 2- 3 mm vastagságban is felhordható a felületre, így nem muszáj felszedni a meglévő burkolatot. További információkért keresse munkatársainkat, szívesen segítünk!

 

Állítsd össze a saját Harmony Glettbeton kosarad!

1. Lépés: alapozó kiválasztása

Számold ki az anyagszükséglet alapján, hogy hány kiló alapozóra van szükséged a Harmony Glettbeton felület előkészítéséhez!

2. Lépés: válaszd ki a Harmony Glettbeton színét és add meg a szükséges mennyiséget

3. Lépés: válaszd ki a megfelelő lakkot

4. Lépés: Harmony Glettbeton kosaradhoz a következő kiegészítőket ajánljuk még

5. Lépés: személyes adatok megadása